Felix

Heippa! Tarvitaan makkarangrillaajia lauantain Suomi-Espanja otteluun! Löytyykö meiän jengistä? T Tanja

Oliver

Vi e redan med, Oliver moppar golv och jag är ordningsvakt

Dennis

Hej, skulle alla pojkar som var på måndagsträningarna i hallen kolla om ni i misstag fått med Dennis svarta Adidas verrarbyxor med smala buntar. Storlek S. Dennis namn finns skrivet på lappen i byxorna.

Dennis

Kuvia seuraavista otteluista lisätty, löytyy näiden linkkien takaa:

SIF-BK46 16.10.2016: https://www.flickr.com/gp/137845982@N05/D8Cr3z
SIF-ÅIFK 02.10.2016: https://flic.kr/s/aHskKGhpQ9

Nämä sekä muita kuvalinkkeja löytyvät myös nimenhuudon: 'Kuvat ja materiaalit osiossa, hakemistossa FanClubPhotos_videos' .

Felix

Heippa! Viikonloppuna 1-2.10 järjestetään kissanäyttely Folksam arenassa. Sjundeå IF hoitaa kahvilaa, ja saa siitä seuralle (eli meille) rahat. Nyt tarvitsisin vielä pikkasen apua. Haluatko leipoa esim mokkapaloja/Omena piirakkaa tai haluatko tulla myymään?! Olisi pari aikaa vapaana la klo 14-17 ja su klo 14-17! Nähdään kissanäyttelyssä!

Nina

Uusia pelaajia joukkueeseen. Viikonloppua Dicken Cupenissa meillä tulee olemaan mukaan kaksi poikaa Porvoon Akilleksestä. Akilleksellä ei ole omaa joukkuetta sarjassa P02, Alexander Cederholm ja Linus Schmidt pelaavat BPoikien kanssa. Heillä on Valitettavasti juuri samaan aikaan omat treenit kun meillä Eli heitä ei näy palkon tällä Siuntiossa viikolla. Pojat ovat myös tervetulleita mukaan otteluihin mikäli se sopii heidän BP aikatauluun.

Nina