Heikki

Hej, Heikki och Robin J åker till Riihimäki med Bjenkkis. Det ryms ännu en med i bilen.
Start från Pickala ABC kl.12.00. Ta med för säkerhets skull den GRÖNA spelskjortan.

Heikki

Hej, nu är flygbiljetterna till Bohus Cup bokade och de skall betalas den 14.1.2015. De som inte ännu har betalat Ullmax och /eller 133€ skall göra detta före den 14.1.

Heikki

Hej, vi fick en extra träningstur i bolhallen på lördag kl.18.15-19.15. Alla med och finslipa
formen inför Cocks matchen.

Heikki

Hej, för att vi skall kunna boka flygbiljetter till vårens turnering så påminner jag alla om att sköta betalningarna för Ulmmax försäljningen och 133€/spelare. Vi behöver också allas
social signum för bokandet. Den kan skickas till Tom Lemströms e-post.

Heikki

Hej, nu behöver vi en inbetalning/deltagare för att kunna boka flygbiljetter till Bohus Cuppen. Summan är 133€/deltagare och betalas in på lagets konto som ni hittar på nimenhuuto under Tom Lemström. De som inte ännu har betalat sina ullmax produkter skall endast betala 70% av summan och hålla egen förtjänst till betalning av flygbiljetten.
De som redan har hunnit betala hela summan får 30% tillbaka på sitt konto.