Heikki

Hej, nu behöver vi en inbetalning/deltagare för att kunna boka flygbiljetter till Bohus Cuppen. Summan är 133€/deltagare och betalas in på lagets konto som ni hittar på nimenhuuto under Tom Lemström. De som inte ännu har betalat sina ullmax produkter skall endast betala 70% av summan och hålla egen förtjänst till betalning av flygbiljetten.
De som redan har hunnit betala hela summan får 30% tillbaka på sitt konto.

Heikki

Hej, spelar SIF 02 i KYIF Handball CUP 24.-25.1. 2015?
H. Friedrich

Heikki

Hej Friedrich, det var en bra fråga. Vi trodde vi skulle ha seriematch då, men det har vi ju inte så det skulle vara roligt att delta i KYIF turneringen. Anmäl ER på evenemang så att vi kan skicka in enmälan till turneringen.

Heikki

Hej, vi håller föräldrarmöte angående vårens turneringsresa onsd.10.12.kl.18.00 på AKK.
Hoppas att ALLA kan delta. 3.12 är det sista onsdags träningen för i år.

Hei, pidämme vanhempien kokouksen 3.12.klo.18.00 AKK:la koskien kevään turnausmatkaa.. Toivottavasti KAIKKI voivat osallistua. 3.12. on tämän vuoden viimeinen keskiviikko harjoitus.

Heikki&Christian

Hej på er!

Våra Ullmax produkter har kommit. De delas ut på onsdagens träningar. Ta betalt av dina kunder och betala sedan in din totala försäljning på lagets konto (kontonummer finns under Tom Lemström i kontakter). Kom ihåg att du när som helst kan sälja Ullmax produkter, väskan och kataloger, blanketter finns hos oss. Kom också ihåg att vi får 20% på försäljning via vår egen webblink: http://www.ullmax.fi/? ClubID=11183 till Ullmax nätbutik.
Nu fick vi in 588,10 euro på vår försäljning.

Hälsningar,
Micci

Heikki

Hej, på grund av att Rödspätte Cup arrangörerna inte ger dispens för överåldriga spelare, har vi bestämt att istället delta i Bohus Cup i Kungälv den 24-26.4.2015.På så sätt kan alla i laget delta. För att vi skall kunna boka flygplatser till Göteborg hoppas vi att alla som kommer att delta anmäler sig snarast på nimenhuuto.

Hälsingar Heikki