Hej på er alla!
Om alla sålt Ullmax produkterna klart, ber jag att ni går in på: www.ullmax.fi och
1. klickar på "login försäljare" uppe till höger.
2.väljer sifp02 och skriver lösenordet: ullmax
3. Följ sedan vidare de intruktioner du fått på lappen jag skickade med produktkatalogen och beställningsblanketterna. Du kan även ringa mig om du inte lyckas lägga in beställningen. Micci: 040-5831878.
Den 19.11 samlar jag sedan ihop våra ordrar och skickar dem till Ullmax.

Hur är det inför söndagens match, har vi någon som sköter buffan, klockan och att vara sekreterare? Själv kan jag tyvärr inte ställa upp nu på söndag.

Lycka till med matchen på söndag pojkar!

Hälsningar,
Micci

Hej!
I morgon på träningarna får pojkarna hem Ullmax kataloger och orderblock. Vi har även en försäljnigskass, så att vi kan visa lite av produkterna. Man får även, vid behov sälja produkter direkt ur kassen (till katalog priser). Kassen kommer att rotera så att alla har den i en veckas tid. Vi har även en webb-link till Ullmax nätbutik:
www.ullmax.fi/?ClubID=11183. På produkter som vi säljer via linken får vi 20%. Sprid den gärna så mycket som möjligt. På produkter som vi säljer ur försäljningskassen eller katalog får vi 30%.
Tider för den roterande väskan:
onsdag 22.10 - 29.10 Andreas Bobe
ons 29.10- 5.11 Rasmus Ekholm
ons 5.11 - 12.11Dennis & Robin Forsman
ons 12.11-19.11 Oliver Lodenius
ons 19.11- 26.11 Miro Palkoranta
ons 26.11 - 3.12 Erik Wikström

Ge gärna vidare kassen snabbare om du inte behöver hela din vecka, eller dela på produkterna som kan förevisas. Jag skulle gärna sätta in vår beställning vecka 48 (sista veckan i november) så att produkterna hinner komma före jul.

Nina H & Anna L vill ni ha kassen?

Om man inte vill sälja produkter kan man ju i stället betala in en summa som vi kommer övenrens om, på lagets konto.

Kertoisin mielummin puhelimitse suomeksi jos on epäselvää. Minulle voi soittaa: 040-5831878.

Hälsningar,
Micci

Heikki

Hej, lördagens match är ändrad till söndagen den 19.10.kl.14.10. Alla på plats 1 timme före matchen.
Hei, lauantain ottelu siirretty sunnuntaille klo.14.10. Kaikki paikalle 1 tuntie ennen ottelua.

Alla med. Kaikki mukaan.

Koko seuran kick off –päivä hallissa 4.10.2014!

Sjundeå IF järjestää kaikille pelaajille sekä vanhemmille yhteisen kick off –päivän hallissa 4.10. klo 14.00 alkaen. Ohjelmassa on mm joukkueiden esittely ja valokuvaus. Junnujoukkueiden valmentajia tai joukkueenjohtajia pyydetään esittelemään oma joukkueensa muutamalla sanalla, esim. ikäluokka, pelaajamäärä, ensimmäisen ottelun ajankohta, sekä mahdolliset turnaukset joihin osallistutaan. Pelaajia ei tarvitse esitellä yksitellen ja esittelyn saa hoitaa suomeksi tai ruotsiksi, miten vain tuntuu parhaalta.
Esittelyn jälkeen otetaan joukkueesta valokuva, joten muistuttakaa pelaajia ottamaan pelivaatteet ja kengät mukaan!
Naisten ja miesten edustusjoukkueet ovat mukana tilaisuudessa ja päivä huipentuu naisten ensimmäiseen kotiotteluun SIF-Atlas klo 17.00.

Informoikaa treeneissä pelaajia ja vanhempia, jotta saamme kaikki mukaan viettämään mukavaa päivää!

Heikki

Hej, vi håller föräldrarmöte nästa veckas onsdag den 1.10. kl.19.00 på AKK. Vi går igenom
kommande säsong, eventuell utlandsturnering etc. Alla med!

Hei, pidetään vanhempien kokous ensi viikon keskiviikkona1.10. AKK:la klo.19.00. Käydään läpi tuleva kausi, mahdollinen ulkomaan turnaus jne. Kaikki vanhemmat mukaan!

Miro

Hei!
Olen illalla Karjaalla B-tyttöjen kanssa, joten en valitettavasti pääse mukaan vanhempien kokoukseen.
Yst. Katja