Heikki

Hej, och tack för Akilles turneringen. Fast vi inte gick vidare var vi bra på många saker som tex. målgörandet. Lägerskolan hade säkert sin inverkan på orket i försvaret, så nästa söndag går det säkert bättre med det också. På måndag har vi uteträningar för att bollhallen är stängd. Sedan har vi vår första seriematch nästa söndag i Åbo.

Hei, ja kiitokset Akillesturnauksesta. Vaikka ei menty jatkopeleihin asti, niin tehtiin paljon hyviä asioita kuten esim. maalinteko toimi hyvin. Leirikoulu otti varmasyi oman veronsa puolustuspelistä, mutta ensi sunnuntaina saadaan varmasti sekin asia korjattua. Maanatain harjoitukset pidetään ulkona koska halli on suljettu. Ensi sunnuntaina on jo sitten ensimäinen sarjapeli Turussa.

Heikki

Hej, ingen träning på onsdagen på grund av lägerskola. Hei, keskiviikon harjoitukset peruttu leirikoulun vuoksi. Heikki

(borttagen spelare)

Terve,

useamman keskustelumme jälkeen Santeri päätyi valitsemaan jalkapallon harrastuksekseen. Tänä vuonna käsipalloharjoitukset osuivat harmillisesti samoille päiville kuin käsipalloharjoitukset jolloin valinta tuli tehdä. Harrastus on jättänyt monta hyvää muistoa pojalle. Kertaakaan Santeria ei ole tarvinnut käskeä harjoituksiin. Tämä osaltaan kertoo sen, että harrastus ja kaverit ovat olleet mukavia ja treeneissä on viihdytty. Kiitokset valmentajille ja apujoukoille hyvästä työstä nuorten kanssa! Treeneissänne on ollut positiivinen tekemisen meininki! Tätä on ollut ilo seurata katsomon puolelta. Hyvää syksyn jatkoa koko joukkueelle

Terveisin: Santeri ja vanhemmat

Heikki

Hei, ikävä kuulla että aikataulut törmäävät. Olisi hienoa jos Santeri haluaisi tulla(on aina tervetullut) harjoituksiin/peleihin mikäli aikataulut muuttuvat suotuisammiksi myöhemmin. Santeri on aina ollut positiivisellä mielellä mukana ja tuonut posiitivista energiaa joukkueeseen. Hyvää syksyä Santerille/perheelle. SIF02P JOUKKUE

Birgitta

Hei,

Yhdistyksellä on paikka Muksuille liiketilassa Kirkkonummella. Teema on lapset. Eli lasten puhtaat ja ehjät vaatteet, kengät ja lelut voi viedä sinne nimimerkillä Sjundeå IF. Marina hinnoittelee niitä ja hoitaa myynnin. Yhdistys saa puolet tuloista. Kaikki lisätulot yhdistykselle on ilon aihe.

Muistakaa myös jos ostatte Stadiumilta jotain, mainita että pisteet menee Sjundeå If:lle. Yhdistyksen nimi on heidän listoilla ympäri Suomea. Pisteitä vastaan saamme välineitä ja vaatteita.

Hallitus pitää kokousta tällä viikolla missä päätetään kauden pelipassista. Uusi hallitus valitaan myös syyskuun aikana. Kiinnostuneita voi olla yhteydessä niin että saamme hyvä porukka hallitukseen.

Terveisin,

Susse Ekström

Yhdistyksen sihteeri

Heikki

Hej, tyvärr blir det inte någon Dicken Cup på grund av spelabrist, men vi skulle kunna
delta istället i Akilles Cup i Borgå lörtdagen den 13.9. genast efter klassresan. Anmäl er snarast IN på nimenhuuto så att vi anmäla oss.

Hei, emme saa joukkuetta kasaan Docken Cuppiin, mutta voisimme osallistua Akilles Cuppiin joka pelataan Porvoossa la.13.9. Pikaiset IN ilmoitukset nimenhuutoon jotta voidaan ilmottautua.

Heikki&Christian