Felix

Heippa! Viikonloppuna 1-2.10 järjestetään kissanäyttely Folksam arenassa. Sjundeå IF hoitaa kahvilaa, ja saa siitä seuralle (eli meille) rahat. Nyt tarvitsisin vielä pikkasen apua. Haluatko leipoa esim mokkapaloja/Omena piirakkaa tai haluatko tulla myymään?! Olisi pari aikaa vapaana la klo 14-17 ja su klo 14-17! Nähdään kissanäyttelyssä!

Nina

Uusia pelaajia joukkueeseen. Viikonloppua Dicken Cupenissa meillä tulee olemaan mukaan kaksi poikaa Porvoon Akilleksestä. Akilleksellä ei ole omaa joukkuetta sarjassa P02, Alexander Cederholm ja Linus Schmidt pelaavat BPoikien kanssa. Heillä on Valitettavasti juuri samaan aikaan omat treenit kun meillä Eli heitä ei näy palkon tällä Siuntiossa viikolla. Pojat ovat myös tervetulleita mukaan otteluihin mikäli se sopii heidän BP aikatauluun.

Nina

Tack till er som svarat hittills om vad ni kan hjälpa till med på Sjundeå Cupen. Ni finns säkert på något annat lags listor men bekräfta gärna ännu åt mej.

Har jag missat någons svar så säg till. Nu ser det ut så här:

Berglund ?
Danielsson ?
Ekholm parkering Lördag
Forsman Kicki skolövervakning
Lönnqvist Mona grillining
Järvinen ?
Karlsson Tanja Buffaansvarig
Karlsson Nicke allt i allo
Lemström ?
Lodenius ?
Roudak Olga buffa siivous kakki käy
Veka sekreterare
Österlund Magnus sekreterare
Österlund Jespet sekreterare
Sandqvist Nina sekreterare
Nina lagledare och sekreterare

Kalle

Fam. Danielsson deltar i köket o förhandstalko - meddelar vår insats via Minipojkarna. H:Jonna

Nina

Tack Familjerna Berglund @ Danielsson !

(poistettu pelaaja)

Arthur Berglund

Wanhanajan kylmäsavulohta vapuksi?
Hei Ajattelin savustaa vappulohta taas, jos tulee riittävästi ennakkotilauksia. Jos kiinnostaa, niin ilmoita tekstarilla tai soittamalla minulle. Filekoko 1,6 - 1.9 kg, vac. pakattu ja hinta 27 euroa/kg. Terveisin, Klaus

Hei!
Vuoden kohokohta, Sjundeå Cup, lähestyy kovaa vauhtia ja valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa. Vuoden Cup pelataan 27-29.5.2016. Jotta me seurana pystymme taas järjestämään yhtä hienon ja onnistuneen turnauksen kuin aina tarvitsemme sinun apuasi. Meillä on yli 100 hengen vapaaehtoisjoukko joka auttaa eri tehtävissä, jotka kaikki ovat yhtä tärkeitä tekemään Cupista se menestys johon olemme tottuneet. Valmistelut on järjestetty vastuualueittain. Vastuualueet ts. cuporganisaatio on seuraava:

EKONOMI/TALOUS

MAKKARANGRILLAUS

STREAMING/
STRIIMAUS

Sinun ei tarvitse olla huolissasi jos et osaa käsipalloa tai koet ettei sinulla ole mitään erityisosaamista. Kaikkia, joka ikistä käsiparia tarvitaan. Useimmat tehtävät ovat sellaisia joista kuka tahansa selviää, erityisesti kun saa hieman opastusta.
Meillä on iso joukko konkareita jotka tietävät järjestelyistä kaiken, heidän avullaan ja ohjauksella meistä jokainen voi kantaa oman kortensa kekoon ja auttaa.
Osa tehtävistä, kuten esim. rakennustalkoot, tehdään etukäteen, toisia hoidetaan koko ajan cupin aikana. Jokaiselle löytyy taatusti jotakin tehtävää joka sopii aikatauluun, elämäntilanteeseen, ajanpuutteeseen, omien lasten peliohjelmaan...

Tässä muutama esimerkki talkootehtävistä:
Ottelusihteeri:
Siinä saa istua tai seistä kentän laidalla, liputtaa kuuluttajalle kentän pelivalmiudesta, pitää kirjaa ottelun maaleista yleisölle .
Ota yksi kenttä hoitaaksesi yhdessä jonkun tai muutaman muun kanssa aamu- tai iltapäiväksi, näin voitte keskenänne vaihtaa vuoroja siten että kaikki saavat nähdä omiensa ottelut. Meillä on n. 30 kenttää joilla pelataan 3 päivän aikana yli 700 ottelua, joten sihteereitä tarvitaan hurja määrä. Homma on helppoa, eikä vaadi mitään sen kummempaa erityisosaamista, vain taitoa nauttia hyvästä meiningistä ja kauniista ilmasta. Susu Jürgens, joka on vastannut sihteereistä monen vuoden ajan, pitää pikakurssin sihteereille talkoopäivänä, torstaina 26.5.2016 klo 18. Tervetuloa perehtymään!
Keittiöapulainen:
Avusta cup-keittiössä turnauksen aikana sopiva työrupeama. Keittiössä Lena Lönn ohjaa käsiparit tarvittaviin tehtäviin raasteiden tekemisestä ja sämpylöiden kokoamisesta tiskaukseen. Jokaiselle löytyy sopiva homma.
Kioskimyyjä:
Pelialueiden kioskeihin tarvitaan myyjiä perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, perinteistä buffamyyntiä.
Pysäköinninohjaaja:
Per Bromanin asiantuntevassa ohjauksessa tottumattomampikin liikenteenohjaaja löytää sisäisen varmuuden tehtävään. Eli jos liikenteen ohjaaminen alueella ja pysäköintiin tuntuu omalta, kannattaa ehdottomasti valita tämä tehtävä.
Rakennustalkoot:
Turnausalueen rakennelmat pystytetään perinteisesti torstaina ennen turnauksen alkua. Jos tunnet taipumusta kätevyyteen tule kentälle 26.5 klo 16-20 niin pääset rakennusporukkaan.
Toast- ja vohvelipaisto:
Kannatusyhdistys vastaa toastien ja vohveleiden paistosta. Jos sinulle sopisi muutaman hetken toastin tai vohvelinpaisto viikonlopun aikana, tämä on ehdottomasti homma sinulle.

Huhtikuussa tulee lähempää tietoa ilmoittautumisesta eri tehtäviin, mutta mieti jo nyt mikä on sopiva homma sinulle. Kun kaikki hoidamme pienen osan, ei kellekään yksittäiselle kasaudu liikaa. Tule mukaan, meitä kaikkia tarvitaan!