Hej!
I morgon (9.2) sammanställer jag och skickar jag iväg våra Ullmax beställningar, så att kunderna hinner få sina produkter före sportlovet.

Huomenna (9.2) lähetän Ullmax tilauksemme eteenpäin , niin että asiakkaat kerkeävät saada tilaamansa tuotteeet ennen hiihtoloma.

Robin

Hej och Gott Nytt År 2016!

Några av er har frågat om vi kan sälja/ beställa mera Ullmax produkter. Jag har beställt nya kataloger åt oss, de borde komma under vecka 2. Delar sedan ut åt alla som vill under pojkarnas träningar. Då kan vi starta en ny försäljning som tex kan hålla på fram till 5.2. Jag skickar sedan vidare vår gemensamma beställning som tidigare. Meddela om du vill ha försälningsväskan.

Samme uudet Ullmax kuvastot viikolla 2 ja voimme sen jälkeen taaas myydä Ullmax tuotteita, 5.2 asti, jolloin lähetän yhtesien tilauksemme etenpäin. Ilmoittakaa minulle mikäli haluatte myyntilaukun käyttöön.

Hej på er!
Våra Ullmax produkter kom idag. Vi har packat dem i påsar / per kund. Du kan hämta dina beställningar efter pojkarnas träningar på fredag. Betala sedan in produkterna på lagets konto. Om Kalle inte kommer på fredagsträningarna (SSS julfest), var i kontakt. Familjen Karlssons produkter tar jag med till skolan i morgon (Tanja) :)

Vi fick ihop dryga 500 euro till laget, fint jobbat! :)

Hälsningar,

Hej Jonna, jag kan droppa dom till Er idag. Vi skall ju ändå till bollhallen
med Robin ikväll. Heikki

Super - tackar! :-) H:Jonna

Hej på er!
Jag hoppas att allt gått bra med Ullmax försäljningen.

Nu ber jag er skriva in era beställningar via era säljkonton, senast 7.12. Jag sätter sedan lagets beställningar vidare till Ullmax.

Då vi fått våra produkter ber jag er samla in pengarna av kunderna då ni levererar produkterna. Sätt sedan summan in på lagets konto.

Toivottavasti Ullmax myynti on ollut onnistunut.
Nyt toivon että kirjaatte kaikki tilauksenne myyntitilin kautta viimeistään 7.12. Minä laitan koko joukkoeen tilaukset Ullmaxille.

Sitten kun tuotteet ovat tulleet ja toimitat tilaukset asiakkaillesi - kerää maksu ja laita joukkueen tilille.

Lycka till med matchen i kväll pojkar! :)
Onnea illan otteluun pojat! :)

Hej!
Var och knackade in beställningen - tyvärr var det många produkter som var slut = nästan 200,- blev osålt.

H:Jonna

Jo riktigt dåligt av Ullmax! :(
Vi kan ju göra en ny beställning tex. i januari/ februari om vi vill, då borde de ju fått till av alla produkter!

Hälsningar,

Hej på er alla!
Jag har beställt produktkataloger och beställningslistor för vår Ullmax försäljning. Jag borde få dem i början på nästa vecka, delar sedan ut åt pojkarna på träningarna. Med kommer också instruktioner hur var och en kan skapa ett säljkonto och lägga in sina beställningar. Laget har också en väska med Ullmax produkter som man kan använda så att kunderna får se exempel/ prova på produkterna. Jag tänkte att väskan kan rotera i familjerna i bokstavsordning, enligt följande:

Berglund
Danielsson
Ekholm
Forsman x 2
Järvinen
Karlsson
Lemström
Lodenius
Roudak x 2
Wikström
Österlund

Vill man inte ha väskan ger man den vidare åt följande på listan.

Det är ju helt frivilligt att sälja, man kan låta bli och i stället betala in en summa på lagets konto (summan kommer vi överens om senare då vi vet saldot på försäljningen). Vi får 30% på försäljningen till laget.
Ni kan även sprida budet att man också kan gå in direkt på Ullmax webbsidor och handla, väljer man då Sjundeå IF P-02 i listan på lag och föreningar när man handlar, får laget 15% på försäljningen.

Jaan Ullmax tuotekuvastot sekä tilauslomakkeet ja ohjeen miten luoda myyntitili jotta voi kirjata tilauksensa ensi viikolla pojille treeneissä. Joukkuueella on myös tuotelaukku jonka avulla voi näyttää tuotteita kun myy. Laukku kiertää aakosjärjestyksessä (lista viestin alussa) perheissä. Mikäli joku ei halua laukkua sen voi antaa suoraan seuraavalle vuorossa olevalle.
Myyminen on täysin vapaaehtoista. Jos ei halua myydä voi maksaa summan joukkuuen tilille (summan päätämme myöhemmin kun tiedämme kuinka paljon olemme myynneet).
Saamme pitää 30% myynnistä joukkueelle.

Voitte myös kertoa tutuille että voivat käydä Ullmaxin verkkosivuilla ostamassa. Mikäli he valitsevat Sjundeå IF P-02 listasta, ennen maksamiseen siirtymistä, saamme pitää 15% myynnistä

Hösthälsningar,

Kalle

Tack för fina instruktioner :-) hoppas det är ok att vi håller väskan över helgen och hämtar den till måndagens träning. Fam. Ekholm var nästa i tur. Kan också hämta den till dam-matchen på sö kl 16. H. Jonna

Hej Jonna!
Egentligen var Berglunds före, väskan gick direkt till er då Arthur inte var på träningarna på onsdag. Så Berglunds och Eklunds kom överens och skicka sedan väskan vidare enligt listan. Tack!
Trevligt veckoslut och trevlig farsdag alla pappor! :)